Veiling voor KiKa

Artikel delen

Wanneer: Woensdagavond 3 februari om 19:30 uur
Waar: Grondverzet demonstratiehal
 
Tijdens de Infra Relatiedagen 2016 in Hardenberg zal er in de avond van woensdag 3 februari een professionele veiling voor het goede doel gehouden worden. Hier zullen beursexposanten een product, dienst of belevenis aanbieden waar bezoekers (en andere exposanten) op mee kunnen bieden. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). De veiling vindt plaats in de Grondverzet Demonstratiehal.
 
Tot 11 januari 2016 konden bedrijven meedoen en een kavel inbrengen. Daarmee dragen ze bij aan een mooie bestemming: Stichting Kinderen Kankervrij. Het doel van Kika is om kanker bij kinderen in de toekomst geen levensbedreigende ziekte meer te laten zijn. De bedrijven kunnen van alles inbrengen; een product, dienst, bouwmachine en belevenis. Zolang het maar een mooie opbrengst oplevert!
Naast de zeer gewaardeerde steun voor de bijdrage, verkrijgen deelnemende exposanten op verschillende plekken zichtbaarheid in de aanloop naar en tijdens de Infra Relatiedagen en de veiling. Onder andere in de veilingcatalogus, banners, presentatieschermen, advertenties, social media en zelfs door de veilingmeester!
Uiteraard kunnen exposant ook meebieden op kavels van andere exposanten in de Veiling voor Kika! Kom langs bij de Ritchie Bros. stand op de Infra Relatiedagen voor meer informatie.
 
De veiling wordt gehouden door Ritchie Bros. Auctioneers, in samenwerking met de Infra Relatiedagen, Bouwend Nederland en Cobouw.