In- en verkoop van gebruikt materiaal

Artikel delen

Op zoek naar een uitstekend alternatief voor het investeren in nieuw klimmateriaal? Overweegt u dan eens Sky Select, gebruikt klimmateriaal met de garantie en zekerheid van de producent.

STEIGERS
Naast de verkoop van nieuwe steigers koopt en verkoopt Skyworks tevens gebruikte rolsteigers, eigen materiaal en soms vreemde merken. Via Sky Select vindt u jong gebruikte rolsteigers die altijd netjes gekeurd en onderhouden zijn. U kunt er daarnaast zeker van zijn dat als Skyworks dezelfde steigers gebruikt in haar verhuurpark en al haar klanten er gebruik van maken, u een product aanschaft dat voldoet aan de allerhoogste eisen.
Dus overweegt u de aanschaf van een steiger en wilt u een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs, dan kan een steiger van Sky Select zomaar iets voor u zijn! Alle materialen worden inclusief keurings(certificaat) geleverd! U kunt er dan ook zeker van zijn dat het materiaal voldoet aan de hoogste eisen. Bij deze occasions krijgt u zelfs een jaar garantie op productiefouten!

LADDERS EN TRAPPEN
Skyworks levert producten van hoge kwaliteit en met een goede service. Het kan echter toch voorkomen dat er soms lichte (transport)schade ontstaat. Via Sky Select bieden we deze producten scherp geprijsd aan.
De ladders en trappen van Sky Select hebben hier en daar wat lichte visuele schade maar zijn aanvullend geïnspecteerd en gekeurd, waardoor we zeker weten dat deze voldoen aan alle geldende normen en eisen!
Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van Sky-Select occasionmateriaal zoals Ladders, Trappen en Steigers, neem dan contact op met onze Sky-Select collega’s in Zwolle: 038 – 460 55 50.