Egaliseren met gemak

Artikel delen

Visser & Visser BV uit Breda introduceert de Strakvlak; uw hulp bij het egaliseren en profileren van zandbanen, gazons, grindpaden, et cetera. De Strakvlak is te gebruiken op plaatsen waar machinaal afreien niet mogelijk is. Er is een smalle en een brede uitvoering. Deze vullen elkaar aan. Afhankelijk van het gewenste profiel kunt u kiezen voor rechte bladen of lichtgebogen radius egaliseerbladen.

De smalle Strakvlak realiseert de grove voorbewerking door in korte tijd veel materiaal te verplaatsen en het terrein grof te egaliseren. Deze is traploos verstelbaar van 70 cm naar 120 cm. De brede Strakvlak zorgt voor het nauwkeuriger afreiwerk. Deze is traploos verstelbaar van 117 cm naar 210 cm.
De Strakvlak heeft degelijke, in hoogte verstelbare lichtgewicht kunststof wielen zonder spoorvorming. Ook de basisarm is in hoogte verstelbaar. Dit maakt de Strakvlak ergonomisch verantwoord. Vakorganisaties en diverse Arbo-instellingen adviseren en loven het gebruik en de werking van de Strakvlak.

Extra toepassingen
Bij de smalle variant zijn twee extra hulpstukken verkrijgbaar. De afwerkbezem is handig om bestrating in te wassen. Met de zaadhark kan graszaad nauwkeurig en op gelijkmatige diepte worden ingeharkt. De Strakvlak verlicht voor de hovenier en stratenmaker het zware afreiwerk. Een demonstratiefilm vindt u op de website www.strakvlak.nl.

Visser & Visser BV
www.strakvlak.nl / www.visserbreda.nl