Geen brug te ver voor Infra Relatiedagen

Artikel delen

De juiste verbindingen zijn gevonden om de huidige marktontwikkelingen binnen de infrabranche te vertalen naar Infra Relatiedagen. Of het nu gaat om thematisering op de beursvloer, een compleet kennisprogramma of demonstratieplein;

GWW-Totaal is weer officieel mediapartner voor deze beurs. Staat u zelf op een stand op de beurs en heeft u iets te melden of wilt u adverteren, stuur dan een mail naar: freddy@handelsuitgaven.nl 

 
Infra Relatiedagen Gorinchem is het eerste vakevenement dat dit najaar op de agenda staat. Op 29, 30 en 31 oktober 2013 staat Evenementenhal Gorinchem volledig in het teken van (internationale) grond-, weg- en waterbouw. Met als hoofddoel deze volledige sector bijeen te brengen.
Dat er vanuit de organisatie flink aan de weg wordt getimmerd blijkt wel uit de meest uiteenlopende activiteiten die gepland staan. Op deze wijze wordt er ingespeeld op diverse signalen die betrokken partijen hebben aangedragen, gelijktijdig is dit een positief antwoord op de huidige marktsituatie.
 

Thema’s

De Infra Relatiedagen wordt middels thema’s onderverdeeld in: Stadsontwikkeling, Ontwerp & Design, Water/Wegen en Grondverzet. Dit maakt een beursbezoek een overzichtelijke beleving, waardoor efficiënter zaken gedaan kan worden. 
Kennisoverdracht staat centraal tijdens Infra Relatiedagen Gorinchem. CROW Kennisplatform biedt een breed scala aan sprekers voor uiteenlopende doelgroepen, waar in wordt gegaan op actuele onderwerpen. Provincie Zuid-Holland vult dit aan door ook een rol in te nemen binnen het kennisprogramma. Daarnaast zorgen Cobouw en Ingenieursbureau Oranjewoud ook voor een goede invulling. Voor een interactief aspect aan het geheel wordt een demonstratieplein buiten ingericht, op initiatief van Wynmalen & Hausmann.
 
Deze positieve trends en ontwikkelingen worden voortgezet tijdens Infra Relatiedagen Venray, op 3, 4 en 5 december 2013. En tijdens Infra Relatiedagen Hardenberg, op 4, 5 en 6 februari 2014.
 
Voor meer informatie ga naar www.evenementenhal.nl