15e editie Infra Relatiedagen Hardenberg

Artikel delen

Beleven’ en ‘ontmoeten’ zijn in deze meer onpersoonlijk wordende digitale wereld een steeds grotere en belangrijkere factor tot het boeken van succes. Deze relatiedagen zijn en blijven een efficiënt platform om contact te leggen en te onderhouden, exclusief en speciaal voor de grond-, weg en waterbouw. Ondernemen en investeren in persoonlijk contact. Dit zijn dé kernwoorden om succesvol de markt te ontdekken en op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in de branche. Evenementenhal biedt u dé gelegenheid om tijd te besparen door middel van een beursbezoek. U bespaart hiermee tal van uren zoeken op internet, reistijden voor afspraken buiten uw deur en/ of lange kostbare telefoongesprekken. Bovendien ontdekt u de nieuwste producten en/of diensten die u wellicht direct kunt uitproberen. Speciale beursacties en voorjaars introducties worden aangeboden op de beursvloer tijdens de Infra Relatiedagen Hardenberg! Met één bezoek bent u weer volledig geïnformeerd, op de hoogte en bijgepraat met uw vakgenoten zoals o.a. aannemers, adviesbureaus, beton-, sloop-, hei- en grondwerken, bruggenbouw, pompen, bestrating etc. Kortom voor een ieder werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw! 
 

Kennisprogramma:

Haal meerwaarde uit en optimaliseer een beursbezoek of deelname!
 
Uw bezoek of deelname aan Infra Relatiedagen wordt optimaal dankzij een gevarieerd kennisprogramma.
In samenwerking met diverse strategische en samenwerkingspartners (onder andere CROW,
MKB Infra, Cobouw) worden bijeenkomsten georganiseerd.
CROW is strategisch partner en bundelt zijn symposium- en congresaanbod tijdens de beurs.
Dé plek op Infra Relatiedagen waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar kunnen
ontmoeten en kennis met elkaar kunnen delen.
Cobouw gaat twee kennissessies tijdens de vakbeurs organiseren, ‘kosteninformatie en
bouwberichten’.
Als bezoeker kunt u zich separaat en tevens kosteloos voor zowel de beurs als voor de lezingen van het kennisprogramma inschrijven.
Vraag nu uw entreebewij(s)(zen) aan en meld u via de Infra Relatiedagen website aan voor het bijwonen van de kennisprogramma’s!
Ga voor een meest actuele programma naar de website van Infra Relatiedagen via www.evenementenhal.nl

Voor eventuele deelname kunt u contact opnemen met de organisatie: Malika Palaster 0523-289875