TKD 2014 dit jaar in Almere

Artikel delen

De TKD 2014 is het grootste outdoor demonstratie event in Europa ! Zo’n 150 exposanten laten hun sloop- en grondverzetmaterieel zien en demonstreren het ook. Bij veel exposanten mogen de bezoekers zelf, onder begeleiding, draaien op het materieel. Dat maakt de TKD tot een unieke beurs. De TKD is dit jaar van 22 t/m 24 mei in Almere op de toekomstige woningbouw locatie Nobelhorst, vlakbij de A27. Op de TKD zijn alle full-liners grondverzetmaterieel, truck importeurs en importeurs van sloopmaterieel die actief zijn op de Nederlandse markt zijn aanwezig. Ook hebben zich al 5 Belgische, 1 Duitse en 1 Deense firma ingeschreven. Hier komt tot uiting dat de TKD een begrip in Europa is en grenzen steeds meer vervagen. De TKD is aantrekkelijk voor exposanten en bezoekers door het grote aanbod, de actieve demonstraties, informatieve binnenstands, goede bereikbaarheid op slechts 2 km van de A27, gratis toegang bij voorinschrijving en ruime parkeergelegenheid direct naast het TKD-terrein (dus geen pendelbussen). Daarnaast zullen bij de TKD 2014 de nieuwste ontwikkelingen te zien zijn in actieve demonstraties, waarbij de focus er op ligt dat draaien moet, waar draaien kan. Kijk voor inschrijven en meer informatie op onze website: www.tkd.nl