Combinatie van afwatering en verlichting

Artikel delen

Bij het aanleggen van een tuin is het belangrijk om goed na te denken over een lichtplan. In het donker blijft een tuin vaak ongezien en dat is jammer. Met goede buitenverlichting kan minstens twee keer zo lang van de tuin worden genoten. Dit kan door spotjes te plaatsen in de border maar ook door een minimalistische sleufgoot met geïntegreerde LED-verlichting op te nemen in de bestrating.

De ACO EasyGarden LED-Line kan functioneel worden toegepast, zodat looppaden goed zichtbaar zijn, maar het zorgt vooral voor een spectaculair lichtlijnenspel met een luxe uitstraling. LED is ook nog eens energiezuinig en veilig.
Met de ACO LED-Line zijn twee design elementen samengebracht in één lumineus concept; een sleufgoot gecombineerd met LED-verlichting. De discrete sleufgoot zorgt voor de wateropvang, waarbij over de gehele lengte van de goot een LED-Line is geïntegreerd.
Deze verlichting is vanwege de verkeersbelasting alleen toe te passen rondom de woning. Voor professionele toepassingen is de ACO Drain FineLine Led het alternatief. Deze goot is geschikt voor verkeersbelastingen t/m Klasse D.

ACO BV, Doetinchem, (0314) 36 82 80, www.aco.nl