Aansluitingen alle soorten GWW-leidingen

Artikel delen

Het gebruik van leidingen met buiten-standaard dimensies, zoals dubbelwandige buis van verschillend fabricaat, is de laatste jaren toegenomen. Als gevolg hiervan is er ook een groeiende vraag ontstaan naar putten met aansluitmogelijkheden op dit soort leidingen. Onder het bedrijfsmotto ‘Maatwerk is Standaard’ heeft Beutech zich er op toegelegd om een antwoord te geven op deze vraag.

Als kunststof bewerkend bedrijf heeft Beutech Kunststoffen & Bewerking de afgelopen decennia veel kennis en ervaring opgedaan in het produceren van putten ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw, met name in PE, PVC en PP. Deze putten zijn geschikt voor het aansluiten op leidingsystemen met ‘standaard’ diameters.
Dankzij de opgebouwde expertise en het gebruik van speciaal ontwikkelde gereedschappen en machines kan Beutech een oplossing te bieden voor een groot deel van de knelpunten, die kunnen voorkomen in de praktijk. Als multifunctioneel inzetbaar kunststofbewerker is het bedrijf in staat om de meest uiteenlopende buissoorten voor te bereiden, zodat deze te koppelen zijn aan een reeds aanwezige of nog te plaatsen leiding. Hierbij kan het gaan om aansluitingen aan een put of om overgangen tussen verschillende types leidingen. Ook is men in staat om, waar mogelijk, op locatie aangepaste aansluitingen te maken in reeds door derden gefabriceerde en/of geplaatste putten en leidingen.

Beutech Kunststoffen & Bewerking, Steenwijk, (0521) 343 536, www.beutech.nl