Herbestratingsmachine

Artikel delen

De Brickclean herbestratingsmachine is al enige tijd op de markt. Maar sinds kort is Nimatech het aanspreekpunt voor informatie en verkoop van deze palletiseer machine.

De Brickclean is een zeer eenvoudig bedienbare palletiseermachine voor gebruikte en nieuwe klinkers. Deze machine wordt door één persoon bediend. In deze herbestratingsmachine kunnen verschillende stenen verwerkt worden; BKK, Kei en Dikformaat.
De bediende kiest één van de stapelpatronen; elleboog, halfsteens keper of blokverband. Achterop de machine bevindt zich een stortbak voor de stenen. De bediende van de machine krijgt de stenen via een transportband aangeleverd en schuift de stenen op de geleidebaan. Daarna schuiven de stenen vanzelf naar beneden. Onderaan de geleidebaan worden ze opgepakt door een robot arm. De robot arm palletiseert de stenen zoals eerder is ingesteld op een pallet. Op de pallet worden acht steenlagen gelegd. De volle pallet kan worden afgevoerd door een shovel of kraan met palletvorken.
De eerste Brickclean door Nimatech verkocht is aan W. Ketelaars uit Moergestel. Nimatech heeft hen een complete Brickclean geleverd met regenscherm voor de bediende.

Nimatech b.v., Zeewolde, (036) 53 58 030, www.nimatech.nl