Nationale Parkeerdag 2014

Artikel delen

Op dinsdag 17 juni 2014 organiseert Acquire Publishing de Nationale Parkeerdag 2014 in het IJsseldeltacenter (PEC Zwolle stadion) te Zwolle. Het ontmoetingspunt voor parkeerprofessionals én iedereen die vanuit verkeer, ruimte, vastgoed, bouw en economie te maken heeft met parkeergerelateerde vraagstukken.

Erna Jansen, hoofdredacteur PARKEER24, samen met de programmacommissie verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma, licht het centrale thema toe: ‘In een aantal inspirerende plenaire sessies en de interactieve middagsessies gaan we in op de belangrijkste parkeervraagstukken die spelen in centrumgebieden en woonwijken. Daar vinden op de korte én lange termijn ontwikkelingen plaats die het parkeervak sterk gaan beïnvloeden. Veranderende functies in centrumgebieden leiden tot een andere parkeervraag, technologische ontwikkelingen beïnvloeden het parkeergedrag, de opkomst van de (e-)fiets en e-auto hebben invloed op infrastructuur en tarieven, steeds meer stakeholders zijn betrokken bij parkeervraagstukken maar hoe manage je dat, zijn de huidige uitgangspunten  en normen toekomstbestendig. De ontwikkelingen komen nog sneller op ons af dan we ons vaak realiseren. En ze hebben nu al hun impact op parkeervraagstukken van vandaag. De belangrijkste zetten we op een rij en vertalen we samen met de deelnemers naar bruikbare informatie voor het dagelijks werk.’

Middagprogramma: Praktijkdag Brandveilige Parkeergarages

Nieman Raadgevende Ingenieurs organiseert op dezelfde locatie ’s middags haar Praktijkdag Brandveilige Parkeergarages. Ingenieurs, architecten, bouwers, brandweerlieden, installateurs en bouwkundig adviseurs bij gemeenten en adviesbureaus worden bijgepraat over de laatste stand der techniek door specialisten van Nieman én externe deskundigen. Tijdens de lunch, middagpauze en netwerkborrel is er volop gelegenheid voor beide groepen om kennis te maken.

Informatie

•    Datum: Dinsdag 17 juni 2014
•    Openingstijd: 08.30 – 17.00 uur
•    Locatie: IJsseldeltacenter (PEC Zwolle stadion), Zwolle
•    Kosten: € 245,- (met vroegboektarief tot 16 mei 2014 € 195,-)
•    Website: www.nationaleparkeerdag.nl
•    Georganiseerd door Acquire Publishing bv