Infra Relatiedagen Gorinchem 2014

Artikel delen

Het platform voor de
grond,- weg- en
waterbouw


Tiende editie van Infra Relatiedagen in Evenementenhal

Voor het tiende jaar op rij staat de vakbeurs Infra Relatiedagen Gorinchem wederom op de beursagenda van Evenementenhal Gorinchem en wel op 28, 29 en 30 oktober 2014. Deze vakbeurs is de uitgelezen mogelijkheid om collega’s uit de branche te ontmoeten.
 
In de meer onpersoonlijk wordende digitale wereld is zichtbaar zijn en ontmoeten een steeds belangrijker gegeven. De regionale vakbeurzen van Evenementenhal zijn hierop het antwoord en voorzien in de behoefte van de exposanten om contacten te leggen en te onderhouden.
 
Mariette Mulders, beursorganisator Infra Relatiedagen Gorinchem, vertelt dat de vakbeurs met 150 exposanten en ruim 8.400 bezoekers een kwalitatief goede ontmoetingsplek is voor de branche: ‘De exposanten weten ook als geen ander dat het juist in deze tijd belangrijk is om het hoofd boven het maaiveld uit te blijven steken om het vertrouwen van klanten te behouden. Beursdeelname is marketing en marketing is het ‘cement’ voor een succesvolle bedrijfsvoering.’
 
Infra Relatiedagen is echter meer dan alleen standhouders. Dit evenement biedt een overzicht van wat er binnen de sector leeft, zodat u na het bezoek weer volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de  branche. Een voorbeeld hiervan is de specifieke aandacht die dit jaar besteed wordt aan de innovatie van dit moment: Wegdekreflectie.
 
Wat is Wegdekreflectie
Wegdekreflectie staat voor veiligheid en besparen. Het verlichten van geasfalteerde/beton wegen, fietspaden en bedrijfsterreinen vraagt veel energie. Dit kan worden gereduceerd als er licht reflecterend asfalt/beton wordt toegepast. Hierbij wordt een natuurlijk wit toeslagmateriaal aan asfalt/beton toegevoegd. Dit is een gesteente met een zeer hoge natuurlijke witheid die voldoet aan de hoogst gestelde eisen die in Nederland gelden. Op een groot aantal plaatsen in Nederland is dit type gesteente al met succes toegepast in licht reflecterend asfalt/beton.
 
Wegdekreflectie Plein
Bedrijven gerelateerd aan wegdekreflectie worden door middel van het Wegdekreflectie Plein gecentreerd op de beursvloer van Infra Relatiedagen Gorinchem. ’Deze belangrijke ontwikkeling in de branche verdient aandacht tijdens een vakevenement als Infra Relatiedagen’, aldus Mulders. Bekende gezichten uit de branche, zoals De Hoop Terneuzen, De Beijer Kekerdom, Kijlstra Bestrating, van de Bosch Beton, Coldmix, Rotim, Esha Infra Solutions, Tauw, AKC Venlo en Stryuk Verwo, zijn zeer nauw betrokken bij wegdekreflectie en zullen op het plein vertegenwoordigd zijn. Een belangrijke bezoekersdoelgroep voor dit specifieke onderdeel bestaat uit overheid, gemeenten, Rijkswaterstaat en provincies.
 
Daarnaast is Infra Relatiedagen, waar de hele sector bijeenkomt, natuurlijk de ideale locatie voor kennis uitwisseling. Tijdens dit event kan er dan ook een aantal doelgerichte lezingen gevolgd worden, verzorgt door het CROW, Reed Business en de belastingdienst.
 
Vraag en Aanbod
Wie de beurs als exposant wil meemaken kan daarbij vanaf dit jaar gebruik maken van de nieuwe service van evenementenhal. Bedrijven exposeren standaard bij Evenementenhal onder de Full Service Formule. Daarbij zijn er nu vier verschillende pakketten beschikbaar met een eigen inhoud wat betreft media, service en catering. Op deze manier komt Evenementenhal tegemoet aan de behoeften van de exposant.
 
Klein Transport plein
Tijdens Infra Relatiedagen Gorinchem is ook het Klein Transport Plein aanwezig. Op het Klein Transport Plein vindt u diverse exposanten die zich richten op het vervoer tot 3,5 ton. Hierbij kunt u denken aan: bedrijfswagens, aanhangers, bedrijfswageninrichtingen, track & trace, laad/lossystemen en diverse accessoires. Hiermee biedt de beurs u de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van klein transport.
 
Bedrijven werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, met interesse voor deelname kunnen contact opnemen met de beursorganisatie via:
mariettemulders@evenementenhal.nl of via telefoonnummer: 0523-289892