Presentatie innovatieve afwateringsproducten

Artikel delen

Ook bij deze editie van InfraTech is afwateringsspecialist Struyk Verwo Aqua weer aanwezig. Op de stand worden weer nieuwe producten getoond, zoals nieuwe afdekkingen, zelfdragende design goten en nieuwe kolken en verholen goten voor industriële toepassingen.
 
Deze keer staat het bedrijf samen met zusterbedrijven SVI en Cementbouw, allen onderdeel van bouwmaterialenconcern CRH. Het betreft een gezamenlijke groepsuitstraling, maar tegelijkertijd is de eigen identiteit zichtbaar.
SVA zal op haar stand een aantal nieuwe producten lanceren. In het AquaGate® gamma zullen twee nieuwe afdekkingen worden gedemonstreerd. Deze zijn lichter ontworpen dan de traditionele uitvoeringen, echter mét behoud van dezelfde belastingklasse en voorzien van een slimme vergrendeling.
Binnen het AquaWay® assortiment zullen enkele design goten uitgelicht worden, die door hun specifieke uitstraling zowel esthetisch als functioneel zijn. Deze goten zijn zelfdragend, waardoor er dus geen fundering/betonomhulling nodig is bij het plaatsen. Verder toont SVA voor industriële toepassingen een selectie kolken en verholen goten. Bijvoorbeeld de nieuwe industriekolk: een kolk met grote afvoercapaciteit door veel cm² roosteropeningen.
Onder het thema ‘Beter rioolbeheer begint bij de kolk’ worden de nieuwe P-Line en PET-CAN kolk gedemonstreerd. Dit gebeurt onder andere door live de praktijkwerking van de P-LINE kolk, met ingebouwde Putklep® en kunststof uitlaat, na te bootsen.
 
Struyk Verwo Aqua
www.struykverwoaqua.nl
Standnr. 5.100