Hoogwaardige inspectieputten op maat

Artikel delen

Het produceren van een goed functionerende kunststof inspectieput is een vak apart. Het is een ambacht dat veel handwerk vereist. Beutech Kunststoffen & Bewerking levert PE inspectieputten op maat. Deze klant-specifieke inspectieputten van hoge kwaliteit worden zeer snel geproduceerd en geleverd. De PE inspectieputten met bolle bodem zijn voorzien van het KOMO-keur (volgens BRL 2017).
 
De putten met componenten zijn van hoogwaardig PE. Voor de schachten van de inspectieputten gebruikt men bijvoorbeeld robuuste PE SDR33 buizen, die op bolvormige bodems worden gelast. Al het laswerk wordt door gecertificeerde lassers uitgevoerd, dus u kunt rekenen op ijzersterke verbindingen. Hoogtes kunnen variëren van 600 tot 5.000 mm. Ook qua aansluitingen kan er veel: op de Ø630 mm inspectieput tot en met Ø500 mm en op de Ø800 mm inspectieput tot en met Ø630 mm. Beutech levert op aanvraag ook Ø1000 mm bolle bodemputten. Alle inspectieputten kunnen met een telescoopdeel worden uitgerust.
Voor sommige praktijksituaties moet er een wel heel bijzondere inspectieput komen. Dat is voor Beutech eveneens geen probleem. Veel van de klanten halen ook veel profijt uit prefab leidingwerk, verlopen en andere maatwerkoplossingen, die Beutech ook levert.
 
Beutech
www.beutech.nl
Standnr. 4.303