De AVANT Road Show, bent u er ook bij?

Artikel delen

Deze Road Show laat een breed professioneel publiek kennismaken met de multifunctionele AVANT knikladers. Met deze Road Show zet AVANT en haar verdelernetwerk niet alleen de machines maar ook het veelzijdige gamma van aanbouwwerktuigen in de kijker.
 
AVANT houdt halt bij 9 exclusieve AVANT verdelers. Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en drankje het volledige gamma van AVANT ontdekken en zelf achter het stuur kruipen voor een testrit. Tevens kan men profiteren van enkele uitzonderlijke aanbiedingen.
 
AVANT, een kniklader voor iedereen

De AVANT kniklader neemt al jaren een prominente positie in als multi-inzetbare machine binnen de tuin- en landbouw, paardensector, industrie, goederenbehandeling en bij de lokale gemeentes. De verschillende modellijnen zetten de norm voor efficiëntie, kracht, ergonomie en betrouwbaarheid. Deze normen maken dan ook meteen indruk bij een eerste kennismaking met AVANT.  
 
De AVANT knikladers voelen zich op hun best op plaatsen waar wendbaarheid, stabiliteit en kracht nodig is. Het zijn robuuste machines om met zware lasten te werken terwijl hun laag eigengewicht ervoor zorgt dat grasvelden en andere delicate ondergronden worden ontzien.
 
De AVANT wielladers zijn in een compleet pakket geleverd. Toch zijn er tal van opties beschikbaar om het werkcomfort te verhogen. Zo kan men de machine uitrusten met een centrale smering, een luxueuze cabine of extra werkverlichting.

Meer dan 150 aanbouwwerktuigen, het plaatwerk in polycarbonaat, het gemakkelijk te transporteren en het economisch verbruik maken deze machine rendabel vanaf de eerste seconde.

 

Agenda Road Show België

woe 18/02: Vandaele Machinery -Oostrozebeke – West-Vlaanderen
woe 18/03: Thienpondt Peter – Zwijnaarde – Oost-Vlaanderen
don 19/03: Herssens-Tollenaere – Moerbeke-Waas – Oost-Vlaanderen
don 26/03: Robberechts Machines – Humbeek – Vlaams-Brabant
za-zon 28-29/03: Willemen nv – Kontich – Antwerpen
don 16/04: Maes nv – Kasterlee – Antwerpen
woe 22/04: Martens Traktor – Bocholt – Limburg

Agenda Road Show Nederland

woe 04/03: Mechanisatie D. Kuipers – Witmarsum – Friesland
don 05/03: Veldman Mechanisatie – Mariënheem – Overijssel

Check www.avantbenelux.be voor meer info