SAES International officieel distributeur Atlas Copco “Hydraulic Attachments”

Artikel delen

SAES International BV is met ingang van heden officieel distributeur van Atlas Copco hydraulische aanbouwdelen voor de Nederlandse markt geworden.

Atlas Copco
Het Duitse Atlas Copco geniet als gerenommeerd producent sinds jaar en dag een hoog aanzien in de markt.
Atlas Copco produceert onder meer een scala aan kwalitatief hoogwaardige sloopgereedschappen, waaronder inbegrepen: hydraulische sloophamers, (combi)scharen, betonvergruizers en sorteergrijpers. Het Atlas Copco programma sluit hiermee naadloos aan op het bestaande programma van SAES International, een totaalprogramma waarin kwaliteit, economische duurzaamheid en service de boventoon voeren.
SAES International zal vanaf heden de levering van voornoemde Atlas Copco aanbouwdelen, alsook de levering van Atlas Copco onderdelen en het onderhoud (desgewenst op klantlocatie) aan Atlas Copco aanbouwdelen gaan verzorgen.
Daarnaast zal SAES International de bestaande eigen voorraden uitbreiden met Atlas Copco onderdelen en zal zij Atlas Copco aanbouwdelen in de verhuurvloot opnemen. SAES International komt hiermee tegemoet aan de wensen van haar klanten met betrekking tot mogelijkheid tot flexibele/tijdelijke inzet. leversnelheid en de
 

Service FRD/Furukawa

SAES International heeft meer dan 30 jaren ervaring met het produceren, onderhouden en herstellen van sloopgereedschappen, tot voor kort als exclusief distributeur van FRD/Furukawa. Voor haar bestaande klanten blijft SAES International het onderhoud aan FRD/Furukawa sloopgereed chappen uitvoeren. Vanzelfsprekend wordt ook nu uitsluitend met originele onderdelen gewerkt en werkzaamheden worden tegen dezelfde condities als voorheen verricht.

SAES International BV Lozerweg 10 – 14
NL-6006 SR Weert
Tel. +31 (0)495-561929
Fax +31 (0)495-561896
E-mail: info@saes.nl Internet: www.SAES.nl