Hydraulische en pneumatische afdichtingen

Artikel delen

U zoekt afdichtingen voor zware apparatuur, waaronder mobiele, maritieme en industriële toepassingen? Dan kunt terecht bij FPE Seals, een toonaangevende onafhankelijke distributeur van hydraulische en pneumatische afdichtingen die Hercules® seal kits en Bulldog® afdichtingen en pakkingen omvat. De seal kits dienen zowel het Verenigd Koninkrijk alsook de Europese aftermarket.

FPE Seals biedt afdichtingsproducten voor een verscheidenheid aan toepassingen voor bijvoorbeeld vuilnisophaaldienst, bouw (zowel op als naast de weg), laden en lossen (heftrucks), maritieme toepassingen, landbouw, houtkap, en industriële toepassingen. Vervangafdichtingen, pakkingen en niet OEM seal kits zijn voorradig voor bekende namen, zoals Caterpillar, Hitachi, Volvo, JI Case, John Deere, Komatsu, Nissan, Toyota, en vele anderen.
De belangrijkste focus is om de stilstand te minimaliseren door de meeste bestellingen de volgende dag te leveren en de verkoop van de hoogste kwaliteit metrische en inch afdichtingen, geproduceerd door de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld. Het bedrijf is een groeiende kracht in de OEM en is gespecialiseerd in aftermarket kits voor de grootste cilinder fabrikanten. FPE Seals publiceert de meest uitgebreide catalogus van afdichtingen, reserveonderdelen en technische informatie in de industrie.
Het bedrijf heeft magazijnen in zowel het Verenigd Koninkrijk als in Nederland. FPE Seals is lid van de Diploma PLC Group en een zusterbedrijf van de Hercules® Fluid Power Group.

FPE Seals, www.fpesealsbv.com of www.bulldogkits.com