Ultiem comfort in nieuwe wiellader

Artikel delen

In de Cat 926M wiellader geniet u de hele dag van comfort. Neem plaats in de nieuwste wiellader uit de M-serie en geniet van de automatische temperatuurregeling, het lage geluidsniveau, uitstekend zicht rondom en ultralichte joystick die met u meebewegen op een luchtgeveerde, verwarmde stoel.
 
De grote en ruime werkomgeving van de machinist maakt de Cat 926M de meest comfortabele plek op het werkterrein. Zeker in combinatie met de exclusieve Ride Control, de nauwkeurige bediening en het extreem lage geluidsniveau. De stille krachtige motor maakt volgas slechts 1600 toeren per minuut.
De wiellader heeft meer capaciteit met de gepatenteerde performance laadbakken voor snel laden en de geoptimaliseerde Z-hefarm die de graafkracht van een traditionele Z-hefarm combineert met parallelbeweging. Dankzij de Hystat™ rijaandrijving kan traploos gevarieerd worden met rijsnelheid en motortoerental, waardoor de machine ook ideaal inzetbaar is bij het inkuilen. De Cat 926M is te zien op de Infra Relatiedagen in Hardenberg.
 
Pon Equipment
www.pon-cat.com
Standnr. 649, Hal 6