RVS berm- en wandkasten voor nieuwe Sluiskiltunnel

Artikel delen

De brug bij Sluiskil over het Kanaal van Gent naar Terneuzen was altijd een knelpunt voor wegverkeer. Gemiddeld stond de brug 23 keer per dag open voor de scheepvaart. Sinds 23 mei 2015 is hiervoor een oplossing gekomen; de Sluiskiltunnel. De tunnel is op die dag officieel geopend door ZM Koning Willem-Alexander en HM Koningin Máxima.

De Sluiskiltunnel zal een belangrijke economische impuls aan de regio geven, maar bevordert daarnaast een hoge verkeersveiligheid. Voor het gehele project in en rondom de Sluiskiltunnel heeft Avedko BV in totaal 28 RVS bermkasten, inclusief RVS fundatie (diverse maatvoeringen) geleverd en daarnaast twee RVS wandkasten. Alle kasten zijn uitgevoerd in RVS 316, voorzien van klant specifieke wensen, zoals een hoge IP waarde van IP65. Alle modellen RVS berm- en wandkasten hebben dezelfde vorm.

Avedko BV, www.advedko.nl