4-wiel aangedreven kruiwagen-dumper

Artikel delen

Dit voorjaar introduceert Matom BV als importeur van het merk Lumag een krachtige 4-wiel aangedreven kruiwagen-dumper. Lumag had al een volledige lijn mechanische en hydraulisch aangedreven rupsdumpers en maakt de lijn nu compleet met deze 4-wiel kruiwagen en twee nieuwe accu kruiwagens. U vindt de complete Lumag lijn in de bijsluiter bij GWW van april.

Onderzoek onder gebruikers van dumpers en kruiwagens maakt duidelijk dat er verschillende gebruikers zijn. Intensieve gebruikers werken dagelijks en intensief met hun dumpers en er zijn ook minder intensieve gebruikers zoals bijvoorbeeld hoveniers. Deze minder intensieve gebruikers huren vaak een dumper of kruiwagen omdat de aanschafprijs te hoog is en daarmee het rendement te laag.

Voor deze minder intensieve gebruikers heeft Lumag een complete lijn dumpers en kruiwagens ontwikkeld. Kwaliteit en prijs zijn afgestemd op de gebruiker. De Lumag MD300R is een compacte 4-wiel (ketting) aangedreven kruiwagen. Met een laadvermogen van 300kg en een breedte van 80,5 cm een echte allrounder die door elke poort kan rijden.
Naast het gebruiksgemak is het grote voordeel van een 4-wiel aangedreven kruiwagen-dumper de relatief beperkte schade aan de ondergrond, zeker vergeleken met rups aangedreven dumpers. De Lumag MD300R is voorzien van een 6,5 pk-benzinemotor. De laadbak heeft een inhoud van 125 liter en het kiepen van de laadbak wordt mechanisch ondersteund. De kruiwagen-dumper kan ook worden voorzien van een sneeuwschuif.

Matom BV levert deze kruiwagen-dumpers via een professioneel dealernetwerk in de Benelux. Deze dealers zorgen voor een uitstekend aankoopadvies en staan garant voor een uitstekende service en onderdeel-levering. Ook voor het onderhoud van uw kruiwagen-dumper is er altijd een servicepunt bij u in de buurt.

Tegenwoordig kunt u de Lumag machines ook eenvoudig online bestellen via www.matom.nl. U krijgt de machine startklaar geleverd via een van onze dealers.