Online faillissementsveiling Van Woudenberg B.V. te Renkum

Artikel delen

BVA Auctions organiseert van 26 t/m 30 augustus 2016 de online faillissementsveiling van containers  en materieel van Van Woudenberg B.V. te Renkum.

Machines & materieel
DAF – Scania – Volvo (container) vrachtwagens, (container) aanhangwagens, Liebherr – Volvo wielladers, Atlas graafmachine, Hammel shredder, Knapen 3-assige walking floor opleggers, Sennebogen overslagkraan, 4-koloms hefbrug (20.000 Kg), vrachtwagenband (de)montageapparaat, voorraad (vrachtwagen) onderdelen, diverse containers, bigbags, stapelblokken, werkplaatsinventaris, heftruck, gereedschap, kantoorinventaris, etc.

Aanbod bekijken
Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op vrijdag 26 augustus 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de Industrieweg 29, 6870 DA Renkum.
Het bieden start op vrijdag 26 augustus vanaf 17:00 uur en sluit op dinsdag 30 augustus 2016. Voor meer informatie ga naar de veiling!   

Over BVA Auctions B.V. 
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.