Krinkels: van A tot Z

Artikel delen

Krinkels werkt graag aan een mooie, veilige en schone leefomgeving. Dit doen we al meer dan 60 jaar! Ons bedrijf is een sterke speler op het gebied van Groen, Water, Infra en Sport en wij realiseren en beheren projecten van A tot Z. Duurzaam kwaliteitsbeheer en vakkundige inrichting van de openbare ruimte in Nederland is onze kracht en specialiteit.

Naast de hoofdvestiging in Breda heeft Krinkels vestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wateringen, Wouw en Zuidwolde. Met 225 medewerkers realiseren wij samen een jaaromzet van circa 50 miljoen. Krinkels beschikt over professioneel, modern en innovatief materieel, geschikt voor grote en kleine projecten. Wij investeren in duurzame machines en handelen bewust op basis van efficiënt energie- en materiaalgebruik.
 
Dichtbij onze klanten
Door de landelijke spreiding is Krinkels altijd dichtbij. Hierdoor kunnen zowel regionale als landelijke klanten optimaal bediend worden. Onze opdrachtgevers zijn onder andere Rijkswaterstaat, NS, Ministerie van Defensie, diverse waterschappen, provincies, gemeenten, bedrijven en instellingen.
 
Certificeringen
Krinkels is gecertificeerd voor onder andere ISO 9001, VCA**, ISO 14001, BRL 9101, Groenkeur BRL, Groenvoorziening, Groenkeur BRL Boomverzorging, CO2-bewust certificaat niveau 5, MVO prestatieladder niveau 4 en Socialer Ondernemen (PSO) hoogste trede.
 
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar een schone en leefbare wereld voor iedereen. Om dit te bereiken gaan wij zo duurzaam mogelijk om met materiaal, energie en de eigen organisatie. MVO is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het loopt als een rode draad door onze duurzame oplossingen en bedrijfsvoering heen. Alles zo duurzaam mogelijk met aandacht voor People, Planet en Prosperity.
 
Krinkels op de Dag van de Openbare Ruimte
Krinkels heet u van harte welkom in onze stand (nr. 4.6.58) voor een goed gesprek met een lekkere kop koffie, een smakelijk biertje of een glas wijn. 
 
Meer informatie
Krinkels
Postbus 5
4724 ZG Wouw
0165-201031
www.krinkels.nl