Slijtdelen van brekerhuis met lange levensduur

Artikel delen

Wirtgen Nederland is dit jaar wederom aanwezig op de Vakbeurs Recycling. De focus tijdens deze beurs ligt op de machines van Kleemann. Dit jaar is er voor het eerst een speciale actie met betrekking tot de slijtdelen van het brekerhuis van de Kleemann brekers. Meer informatie hierover treft u aan in de stand.
 
De Kleemann brekers hebben een breed toepassingsgebied: van het verwerken van natuursteen en bouwafval tot aan de recycling in de mijnbouw. Om het maximale rendement uit uw machine te behalen focust Wirtgen zich op het verlengen van de levensduur van slijtdelen, om stilstand te beperken. Ook worden de productiekosten van uw machine gereduceerd/beperkt door een juiste prijs-kwaliteit verhouding van de slijtdelen.
 
Slijttegels
Voor de belangrijkste slijtagezones in het rotorhuis zijn er verschillende type slijttegels leverbaar. Doordat deze onderling verwisselbaar zijn is het mogelijk om uw voorraadkosten laag te houden. Met de nieuwe Cr carbide (KRS-Xtra) bekleedde slijtplaten legt Kleemann de focus op de levensduur. De levensduur wordt in vergelijking met de standaard tegels tot ongeveer vier keer verlengd.
 
Wirtgen Nederland
www.wirtgen.nl
Standnr. 391 op InfraPro