Eenvoudig te bedienen GWW-machines

Artikel delen

Als je er over nadenkt is het eigen-lijk heel logisch. Als je al die techni-sche snufjes uit een machine haalt en alleen overhoudt wat je nodig hebt, heb je een goedkope machine die uitstekend zijn werk doet. Dat is kort gezegd de kerngedachte achter de machines van Everun, dat zijn eerste succesvolle schreden op Nederlandse markt zet.

Het Chinees-Duitse Everun is een nieuwkomer die onder andere ma-chines levert voor grond-, weg- en waterbouw: shovels, telescoopladers en minigravers. Marco Goemanns is sinds een half jaar dealer van het merk en is enthousiast over de machines en hun sterke punten: ‘Everun bestaat als merk al tien jaar. In Nederland zijn we nieuw, maar in Europa hebben we inmiddels zo’n 2.000 modellen verkocht, waarvan het grootste deel in Duitsland.’ Die Duitse partner is een groot voordeel voor Everun Benelux, zegt Goemanns.

‘Zodra we onderdelen of technische ondersteuning nodig hebben, kunnen we snel schakelen. De lijnen zijn heel kort.’
Goemanns kwam met zijn eigen bedrijf in aanraking met de Everun ER12 en was zo enthousiast over de machine dat hij meteen dealer is geworden. Vanaf 2017 ondersteunt Goemanns ook de service en technische ondersteuning van de machines die hij verkoopt via een nieuwe werkplaats. ‘De prijs-kwali-teitverhouding is onovertroffen. De machines zijn heel simpel gebouwd. Er zit een minimum aan techniek op, wat de bediening gemakkelijk maakt en de prijs laag houdt. Je hoeft geen straalja-gerpiloot te zijn om ze te bedienen. De machines zijn bedoeld voor de kleinere bedrijven in de bouw, de zzp’ers en de landbouw. We willen bewust met klei-nere machines de markt veroveren.’ Tot slot, handig om te weten: Everun Benelux beschikt over een breed as-sortiment van machines met een CE keuring voor heel Europa. Een jaar garantie is standaard.
 
Everun-Benelux
Hamweg 3, Horst aan de Maas
website.: www.everun-benelux.nl
E-mail.: info@everun-benelux.nl