Online veiling materieel “Beton-, Grond-, Weg- en Waterbouw Van der Horst”

Artikel delen

Van 2 t/m 20 december 2016 organiseert BVA Auctions een online veiling wegens bedrijfsbeëindiging van Beton-, Grond-, Weg- en Waterbouw Van der Horst.

Grondverzetmachines en bouwmaterieel
Het aanbod bestaat uit o.a.: Hitachi CX700 rupskraan, Etec – Case mobiele en rupsgraafmachines, rups dragline, wiellader, kuipdieplader, trilwals, Fendt tractoren, kipwagens, bedrijfs- en personenauto’s, aggregaten, compressoren, bronbemalingspompen, spuitpompen, elektrische, pneumatische en handgereedschappen, etc.

Aanbod bekijken
Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op donderdag 15 december 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de Paasweg 17, 4064 RN Varik.
Het bieden start op vrijdag 2 december vanaf 17:00 uur en sluit op dinsdag 20 december 2016. Voor meer informatie ga     naar de veiling!   

Over BVA Auctions B.V. 
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.