Online faillissementsveiling Van Vliet Buitenruimte B.V. te Harmelen

Artikel delen

Van 7 t/m 11 januari 2017 organiseert BVA Auctions een online veiling van de bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Van Vliet Buitenruimte B.V. te Harmelen.

Materieel
Het aanbod bestaat uit o.a.: Mini graafmachines, knikwiellader, gazon- en parkmaaiers, gazonwals, mini tractoren  en aanbouwwerktuigen, rolbezems, bosmaaiers, verticuteermachines, kettingzagen, heftruck, aggregaten, aanhangwagens, schaftwagens, Iveco BE combinaties, Volvo vrachtwagen met kraan, VW bedrijfswagens, elektrisch gereedschap, etc.

Aanbod bekijken
Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op zaterdag 7 januari 2017 van 12:00 uur tot 16:00 uur aan de Energieweg 4, 3481 MC Harmelen.
Het bieden start op zaterdag 7 januari vanaf 17:00 uur en sluit op woensdag 11 januari 2017. Voor meer informatie ga   naar de veiling!   

Over BVA Auctions B.V. 
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.