Empas onkruidkoken introduceert MCB-TWIN

Artikel delen

Empas onkruidkoken introduceert tijdens de Groene Sector Vakbeurs, 10 tot 12 januari, de nieuwe MCB-TWIN heetwaterunit. De ontwikkeling van de MCB-TWIN komt voort uit de vraag om met twee mensen tegelijk te kunnen werken. Bekijk de unit tijdens de vakbeurs in Hardenberg op stand 629.

De nieuwe MCB-TWIN is uniek omdat je met twee mensen tegelijk onkruid kunt beheren, kunt reinigen of een combinatie hiervan. Voor onkruidbeheer beschikt de unit over twee keer 12 liter per minuut capaciteit of 24 liter als er één persoon werkt. Voor reiniging levert de MCB-TWIN een druk van 120 bar.
Door een combinatie van twee branderketels, drie warmtewisselaars en een innovatieve brandertechniek verwarmt de unit het water optimaal én duurzaam.
De heetwaterunit is leverbaar met een 1000 liter watertank en is door inzet van een voertuig te gebruiken met vloeibak. Vanaf januari levert Empas de MCB-TWIN uit via haar dealernetwerk.

Empas is sinds 1999 specialist op het gebied van onkruidbeheer met heet water. De heetwaterunits van Empas zijn in de eigen werkplaats in Veenendaal geproduceerd. Zo kan het bedrijf de kwaliteit leveren die haar klanten verwachten. De heetwater units zijn opgebouwd met gangbare onderdelen uit de heetwatertechniek.