Contactloos asfalttemperatuur-meetsysteem

Artikel delen

Wirtgen Nederland is dit jaar wederom aanwezig op de Infra Relatiedagen te Hardenberg. In de stand bevinden zich onder andere de HAMM DV+ 70i en de Vögele Super 800-3i. Nieuw is ook de Vögele Roadscan; een contactloos asfalttemperatuur-meetsysteem.
 
Wirtgen brengt u tijdens de Infra Relatiedagen op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van procesbeheersingsmiddelen in het asfalt. Voorbeelden zijn de Vögele Roadscan, waarmee u de warmtebeelden achter de balk kunt monitoren en registreren, HAMM HCQ voor de walsovergangen en WiTos Paving als alles overkoepelend systeem.
De Vögele Roadscan maakt de kwaliteit van het asfalt meet- en verifieerbaar. Het meetbaar maken van de kwaliteit van het asfalt is één van de grote problemen voor aannemers en klanten wereldwijd. Eén van de belangrijkste criteria voor de duurzaamheid van wegen is een constante temperatuur tijdens het aanbrengen van nieuw asfalt. Met RoadScan, VÖGELE's contactloos temperatuurmeting systeem, is uw bedrijf aan de voorzijde van deze ontwikkeling. De RoadScan heeft een high-precision infraroodcamera met 100% dekking, tot tenminste 10 meter breed. Integratie in ErgoPlus 3 en Witos Paving en gecodeerde registratie van meetgegevens.
 
Wirtgen Nederland B.V.
www.wirtgen-group.com/nederland
Stand. 654