Deurvastzetter als complete lijn

Artikel delen

DICTATOR presenteert tijdens de Bouwbeurs 2017 de deurvastzetter ZE Design Line als complete  lijn. Daarnaast toont het bedrijf zelfsluitende schuifdeuren (elektrisch en mechanisch), druk- en trekgasveren, de nieuwe ‘Black Line’.
 
Na de succesvolle introductie van de deurvastzetter ZE-160, is de ZE Design Line nu compleet met de uitvoeringen ZE-80 en ZE-120. Het compacte design komt sterk overeen met het huidige programma van DICTATOR deurvastzetters. De strakke behuizing, voorzien van verzonken bevestigingsgaten zorgt voor een eenvoudige montage. Ook de verende constructie in de voet is gebleven; hierdoor staat de deur ook bij oneffen- of gladde vloeren altijd goed vast.
DICTATOR toont ook de zelfsluitende schuifdeuren: de DICTAMAT 50 en  DICTAMAT OpenDo T2. De DICTAMAT 50 sluit mechanisch en dat gebeurt op een gecontroleerde manier: een veerkabelrol in combinatie met een radiaaldemper waarvan de sluitsnelheid regelbaar is. In het product zijn veel functionaliteiten verwerkt, maar toch is het qua uitvoering eenvoudig, waardoor hij zo boven/onder de schuifdeuren in de rail is te monteren. Elektrisch sluiten, zoals bij de DICTAMAT OpenDo T2, is een eenvoudige, veilige en universeel toepasbare aandrijving. Met dit compacte systeem zijn schuifdeuren eenvoudig elektrisch te openen en sluiten. Dit systeem is uitermate geschikt voor toepassing in de private woning of in de zorgsector.
De laatste tijd is de vraag naar zwarte producten enorm toegenomen. Op de Bouwbeurs is daarom een complete lijn producten te zien in RAL 9005: Black Line. Naast deuropvangers, deursluiters zijn ook de HAWGOOD deurveerscharnieren en de deurvastzetters ZE-Design Line standaard leverbaar in zwart. Een retro, industriële en sjieke uitstraling die goed aansluit bij het overige deurbeslag.
 
Dictator Productie B.V.,
Emmeloord,
(0527) 61 34 56,
www.dictator.nl,
standnummer  10.D024.