Kleine kniklader met cabine

Artikel delen

Knikmops introduceert alweer een nieuwe versie van de Knikmops 180. Deze kleine kniklader is erg populair in de GWW-sector. Om 2017 goed te starten komt Knikmops nu ook met een cabine op de Knikmops 130. Door veranderingen binnen deze sector, draaien de mini shovels meer uren dan ooit te voren. In combinatie met de slechte weersomstandigheden bieden deze cabines meer comfort.
 
De vernieuwde Knikmops 180 is technisch niet veranderd, alleen het uiterlijk is goed aangepakt. Door deze nieuwe look zet Gebr. Geens NV (fabrikant van de Knikmops) een stap om de uitstraling van de Knikmops te moderniseren. Daarnaast was dit noodzakelijk om de kniklader geschikt te maken voor een cabine. Er was al een cabine leverbaar voor dit model, echter bracht dit veel losse aanpassingen met zich mee. Standaard is de cabine uitgerust met vier werklampen en twee ruitenwissers. Daarnaast is deze cabine uit te breiden met tal van opties.
Vorig jaar introduceerde Knikmops al de 1.500 kg zware KM 130 / KM120 LPG. Ondertussen zijn er al tal van deze machines verkocht, en kunnen de gasmotoren ook worden toepast in de eerder genoemde Knikmops 180.
De nieuwste gasmotoren uit de WG-serie zijn een mooi alternatief voor de stage 3B / Tier 4 dieselmotoren. Het voordeel van gasmotoren is dat deze een veel schonere emissie hebben dan dieselmotoren. Steeds vaker moeten machines die binnen gebruikt worden voldoen aan strengere emissie-eisen dit in verband met de gezondheidrisico’s van de roetdeeltjes die dieselmotoren uitstoten.  Deze motoren zijn gemaakt op basis van de industrie dieselmotoren en leveren een hoog koppel, zijn trillingsarm en stil.
 
De Schans BV
www.deschansbv.nl
Standnr. 604