Kunstgras borstelen met veegmachines

Artikel delen

Gedurende de wintermaanden is goed onderhoud van het kunstgras nog belangrijker dan in de zomermaanden. Doordat in de winterperiode de kunstgrasmat vaak minder intensief gebruikt wordt en door vocht, zetten alg en mos zich sneller vast in de kunstgrasmat. Om verspreiding in een rap tempo tegen te gaan moet er regelmatig geveegd worden. In vergelijking met echt gras heeft kunstgras tamelijk weinig onderhoud nodig; het enige onderhoud is het regelmatig vegen en harken om kieming van onkruid te voorkomen. Het vegen zorgt er tevens voor dat het gras mooi rechtop blijft staan. Zowel voor een tuin met een klein stukje kunstgras alsook voor grote oppervlakten zoals sportvelden, heeft Tielbürger een passende veegmachine.
 
D.B. van der Horst BV
www.donatvanderhorst.nl