Mobiel werken nog makkelijker

Artikel delen

Om mobiel werken op locatie nog makkelijker te maken, introduceerde Infogroen op De Groene Sector Vakbeurs Vision-Mobile, de geheel vernieuwde versie van mobiel werken in GroenVision.
Bij de ontwikkeling van Vision-Mobile is vooral aandacht besteed aan het optimaliseren van het bedieningsgemak en de logica van de menustructuur en gebruikte iconen. Infogroen laat weten hiervoor gebruik te hebben gemaakt van wetenschappelijke studies die onder meer onderzochten hoe mensen doorgaans een beeldscherm bekijken en welke menustructuur en -knoppen ze als meest toegankelijk ervaren. Mobiel werken moet hoveniers tijd en geld besparen in de uitvoering van hun projecten. Hoveniers zien die voordelen ook, mits mobiel werken makkelijk is in het gebruik, oftewel 'groene vingers proof'. Temeer omdat medewerkers privé gewend zijn aan websites en apps die er goed uitzien en eenvoudig te bedienen zijn. Op het werk willen ze niet voor minder gaan. Voor GroenVision reden om in de doorontwikkeling van mobiele modules veel tijd en aandacht te besteden aan het vergroten van het gebruikersgemak.
 
GroenVision
www.vision-mobile.nl