Onkruid verwijderen zonder chemische middelen

Artikel delen

AS-Motor, in Nederland geïmporteerd door Stierman De Leeuw, kennen we allemaal als de specialist in hoog gras en ruw terrein maaien. Kent u ook de onkruid verwijder machines van AS-Motor? Machines voor professionals die het mogelijk maken om oppervlakten efficiënt onkruidvrij te maken met inzet van weinig personeel op een milieuvriendelijke manier.
 
Ook voor ecologisch kwetsbare gebieden
De AS 50 is een bijzondere machine, die alle belangrijke aspecten als snel, veilig en efficiënt in zich heeft. Zij verwijdert zelfs onkruid in voegen tussen stenen. De machine kent veel voordelen zoals  een zuiver mechanische werking, waardoor zij ook in ecologisch kwetsbare gebieden gebruikt kan worden Deze machine kan zelfs stoepranden reinigen of dicht langs muren van panden rijden. Doordat de borstel is ingesloten blijven steentjes e.d. in het dek zitten, wat schade aan ruiten of auto’s voorkomt.
 
Technische gegevens
De AS 50 met haar 50 cm. maaibreedte verwerkt ca 1000 m2 per uur, zelfs op percelen met een hellingspercentage van 20 graden (circa 36%). De snelheid van de machine is aan te passen van 1,6 tot 2,5 km per uur, waardoor het werken met deze machine altijd comfortabel is.
Deze prestaties komen voort uit een ééncilinder viertaktmotor. Een motortype van Briggs & Stratton, 850 series, I / C.
Door haar compacte afmetingen (192, 61,99 – L, B, H) is deze onkruid verwijderaar eenvoudig mee te nemen in of achter een personenauto. De transportafmetingen zijn slechts 112, 65, 65 cm.
 
De machine is uitgerust met een brandstoftank van 1,5 liter, waardoor u langere tijd kunt blijven werken zonder oponthoud. En natuurlijk kunt u opgeruimd werk leveren, omdat u gebruik kunt maken van de graszak van 25 liter.
 
Wilt u meer weten van deze AS 50 machine? Bekijk dan de video:  
Natuurlijk biedt AS-Motor veel meer onkruid verwijderaars, zoals de AS 30. Een compacte machine die zeer wendbaar is en aantrekkelijk geprijsd. Een aanvulling op het programma met een traag draaiende borstel van slechts 800 nrpm/min. De borstel gaat tot wel 3 dagen mee. Bekijk de website van Stierman De Leeuw voor het totale assortiment van AS-Motor.