Halfverharding voor elke ondergrond

Artikel delen

Het duurzame en stabiele halfverhardingsconcept BGSPAD geeft (wandel)paden een natuurlijke uitstraling. Bovendien is er bij toepassing bij parkeerplaatsen nauwelijks kans op spoorvorming en het onderhoud blijft tot een minimum beperkt.
 
Het halfverhardingsconcept BGSPAD is eenvoudig te verwerken en heeft een groot draagvermogen, waardoor spoorvorming minimaal is. Dit concept heeft verder een natuurlijke uitstraling en is duurzaam. Door de gesloten toplaag krijgt doorgroei geen kans. Door het zelf reparerend vermogen is er ook nauwelijks onderhoud nodig.
Dit concept is niet leemhoudend, er treedt geen verpapping op. Er is ook geen plasvorming bij stortbuien en dit systeem is toepasbaar op vrijwel alle funderingen. Er zijn vele kleuren mogelijk. Er is ook een Cradle to Cradle variant, zoals de BGSPAD Eco.
BGSPAD is toe te passen bij onder meer wandelpaden, parkeerplaatsen, stadsparken, plantsoenen, begraafplaatsen en (kasteel)tuinen. Dit concept is leverbaar in drie varianten: Basic, Eco en Deluxe, elk met hun eigen specifieke kenmerken.
 
De Hoop Bouwgrondstoffen, www.BGSPAD.nl