Materieel ‘Betonbouw, GWW van der Horst’ onder de virtuele hamer

Artikel delen

BVA Auctions organiseert tot en met 6 april 2017 twee online veilingen van het materieel  van Beton-, Grond-, Weg- en Waterbouw Van der Horst, wegens bedrijfsbeëindiging.
 
Het aanbod bestaat uit onder andere: Case – Etec – Kubota – Takeuchi graafmachines, Fendt Favorit 822 tractor, Ahlmann zwenkwiellader, Hover rupsdragline, (geschakelde) units, Atlas Copco aggregaten, bronbemalingspompen, afzetcontainers, trilplaten, meetapparatuur, bouwhekken, Doka hout, bedrijfsauto’s en veel meer!
 
Aanbod bekijken
Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op vrijdag 31 maart 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de Paasweg 17, 4064 RN Varik.
 
Veiling 1 sluit op woensdag 5 april en veiling 2 op donderdag 6 april 2017.
 
Voor meer informatie klik hier voor  Veiling 1  en hier voor  Veiling 2 
 
Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.