Nieuwe Hitachi elektrische heggenscharen

Artikel delen

Het voorjaar, de tijd om uw tuin klaar te maken voor de zomer. Het Hitachi Outdoor Power Equipment (OPE) assortiment is nu nog completer gemaakt met de introductie van de elektrische heggenscharen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 types: CH45Y, CH55Y en CH65Y.

Deze sterke Hitachi elektrische heggenscharen van 560 Watt hebben een meslengte van 45 cm, 55 cm of 65 cm. De heggenscharen zijn uitgerust met een mechanische rem, die binnen 0,5 seconden stopt als de schakelaar uitgaat.

De schakelaar bevindt zich ook aan de achterzijde van de handgreep, zodat deze altijd eenvoudig te bedienen is. Daarbij is de heggenschaar voorzien van veiligheidsondermessen en een veiligheidskoppeling.

Het snoeien wordt extra gemakkelijk gemaakt dankzij de diamant geslepen mestanden aan beide zijden in een hoek van 30°. Deze speciale geometrie zorgt voor een geringe slijtage en een 200% langere standtijd.

Bekijk snel de nieuwe Outdoor Power Equipment actie folder bij uw dealer voor de scherpe acties. Vol met aantrekkelijke cashback acties en gratis items op vele machines.
Kijk op de website voor het volledige Hitachi Outdoor Power Equipment assortiment: www.hitachi-powertools.nl