Gebruiksvriendelijke en ecologische oplossing voor smalle voegen

Artikel delen

Iedereen is in de lente volop bezig met het klaarmaken van hun terras, tuinpad en oprit voor de zomer. Voegen die leeg raken, verzakkingen in het straatwerk als gevolg van het verwijderen van onkruid. Hier en daar zijn vaak kleine reparaties nodig om alles weer in orde te krijgen. Het uitgebreide gamma JOINTEX voegmortels biedt hiervoor een oplossing, afhankelijk van belasting en type voeg.
 
Jointex Extra Fine is een gebruiksklare, waterdoorlatende voegmortel voor zowel beton en natuursteen, klinkers, tegels en keramische tegels. Het bijzondere is dat deze voegmortel ook gebruikt kan worden voor een opbouw met smalle voegen: vanaf 2 mm. Met deze oplossing wordt ook rekening gehouden met het milieu. De voegmortel is namelijk niet alleen waterdoorlatend, maar vervuilt ook niet het oppervlaktewater.
Het product is eenvoudig te verwerken: het voegmiddel uitstrooien over het in te voegen oppervlak, invegen met een bezem en daarna inspoelen met een fijne sproeistraal. De voeg hardt uit door contact met de buitenlucht. Ook achteraf biedt de Easy Extra Fine een aantal voordelen. Het materiaal is namelijk vorstbestendig én voorkomt onkruidgroei. De Easy Extra Fine is beschikbaar in emmers van 15 kg en 25 kg.
 
J.G.S. Europe BVBA, www.jointex.be