GroenTechniek Holland 2017 : 12 t/m 14 september

Artikel delen

Na twee succesvolle edities vindt Nederlands grootste groene vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH) weer plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september in Biddinghuizen. Hier exposeren fabrikanten, agenten, importeurs en exporteurs, dealers, groothandelsbedrijven, uitgeverijen en overige dienstverleners.
 
‘De inschrijvingen stromen binnen: van kleine en nieuwe tot grote deelnemers, zoals Jean Heijbroek, Kubota, Husqvarna, Stihl, Kioti, Wim van Breda, Isuzu, Kärcher, Van der Haeghe en JCB’, aldus beursmanager Willem Bierema. ‘De outdoor locatie is voor zo’n evenement voor de groensector optimaal vanwege de grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving. Bovendien is er naast expositieruimte ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen. Daarmee bieden we een one-stop-shop voor iedereen die actief is of wil worden in de groene openbare ruimte, de publieke stedelijke ruimte en sport-, golf- en recreatieterreinen.’
 
Exposities én demonstraties
De locatie biedt veel voordelen, want de Flevopolder ligt centraal in Nederland, middenin een van de mooiste groene gebieden van het land. Vanuit alle windstreken is het evenement prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor zowel deelnemers als bezoekers. Het terrein biedt uitstekende mogelijkheden voor overdekte exposities en buitendemonstraties van maaiers, trekkers, machines en apparatuur in de dagelijkse werkomgeving van de groenprofessional. Daarnaast is er volop ruimte voor kennisoverdracht door middel van lezingen en bijeenkomsten.
 
Voor én door de branche
Bierema: ‘Als volle Fedecom-dochter organiseren we de beurs voor én door de branche, dus zonder winstoogmerk.’ GroenTechniek Holland 2017 is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom wordt georganiseerd. Fedecom behartigt belangen van ruim 950 bedrijven en heeft GroenTechniek Holland BV opgericht om GroenTechniek Holland te organiseren voor zowel leden als niet-leden. Overigens is deze BV een zusterorganisatie van AgroTechniek Holland BV, die inmiddels vier succesvolle agro-evenementen organiseerde voor ruim 50.000 akkerbouwers, veehouders en loonwerkers.
 
GWW Totaal Mediapartner
Het blad GWW Totaal is mediapartner van GroenTechniek Holland 2017. De uitgave van 1 september besteedt veel aandacht aan de beurs met beursinformatie, plattegrond en nieuws van beursdeelnemers. Informatie over adverteren en andere publicatiemogelijkheden: bladmanager Freddy Burgers, freddy@handelsuitgaven.nl. Tel. 0570 – 861 006 of mobiel 06-294 431 42.
 
Informatie: www.groentechniek.nl