Blackbox; meer efficiëntie, minder kosten

Artikel delen

Dagelijks zijn er bij een groter bedrijf veel bedrijfswagens, materieel en medewerkers onderweg naar de klanten. Weet u van hen ook exact waar ze op een dag geweest zijn, kunt u eenvoudig zien hoeveel kilometers en uren er voor een project zijn gemaakt en weet u waarom de ene bedrijfswagen vaker schade heeft en meer brandstof gebruikt dan de andere? Allemaal vragen waar u met de Transscope Blackbox eenvoudig antwoord op krijgt.
 
De Transscope blackbox biedt u realtime inzicht in waar uw bedrijfswagens en materieel zich bevinden. U weet dus ook direct wie zich het dichtste bij een spoedklus bevindt en u kunt daar snel op inspelen. Door inzicht in de inzet van voertuigen en materieel kunt u efficiënter plannen en worden minder overbodige kilometers gereden.
De Transscope blackbox registreert volledig automatisch alle ritten van en naar uw klant. Daarmee heeft u niet alleen inzicht in de afgelegde kilometers, maar ook in de gewerkte uren en de reistijden. Deze gegevens kunt u eenvoudig exporteren naar uw eigen database. U hoeft dus niets meer handmatig bij te houden en gebruikt de gegevens direct voor uw facturatie, loonadministratie en nacalculatie.
De blackbox levert in een handomdraai de noodzakelijke, fiscaal sluitende kilometerregistratie, met het Keurmerk RitRegistratie-Systemen, aan de Belastingdienst. De geïntegreerde rijstijlanalyse geeft u eenvoudig inzicht in de rijstijl van uw medewerkers, zodat u het rijgedrag kunt bijsturen en ze al snel beter omgaan met het gaspedaal. Dat levert u een flinke besparing op in brandstof- en onderhoudskosten. De Transscope Blackbox is geschikt voor toepassing op vrijwel al uw voertuigen en materieel.
 
Transscope Voertuigsystemen, www.transscope.nl