Verhoeven breidt uit met Schäffer knikladers

Artikel delen

Verhoeven Grondverzetmchines uit Maarheeze is voortaan voor ons land de exclusieve importeur van Schäffer knikladers. Verhoeven wordt met name importeur van de bouw- en industriemachines van het Duitse A-merk.
 
De afspraak is, dat Verhoeven de Schäffer wielladers mag leveren voor alle sectoren, met uitzondering van de agricultuur. Het gaat dus om machines die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in de bouw, bij landschapsinrichting, groenvoorziening, door gemeentelijke diensten en in de industrie.
Net zoals Verhoeven, heeft Schäffer ruim 60 jaar ervaring met machines in deze branches. Beide bedrijven delen de missie om bouwmachines veiliger, comfortabeler en efficiënter te laten werken voor de eindgebruiker. Ook voor de machines van Schäffer kan Verhoeven toegevoegde waarde leveren door klantspecifieke opbouwopties in eigen werkplaats te realiseren.
Het jaar 2017 staat voor Verhoeven Grondverzetmachines in het teken van het zestigjarig bestaan. In 1957 werd door de gebroeders Verhoeven in het dicht bij Maarheeze gelegen Leende de Fa. Gebr. Verhoeven Lasbedrijf opgericht. Het werd de basis van wat inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler op de markt van grondverzetmachines en aanverwante activiteiten.
 
Verhoeven, www.verhoevenbv.com