Multifunctioneel zitobject

Artikel delen

Tijdens de beurs zal Public Outdoor Creations op haar stand een aantal nieuwe producten presenteren waaronder de Planter I-cone. Dit is een opvallend multifunctioneel zitobject. De Planter I-Cone is verplaatsbaar en combineert een zitgelegenheid met een boombak. In de boombak kan het boomverzorgingssysteem Root Care geïntegreerd worden, zodat de boombak onderhoudsvriendelijk is. Deze Planter is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Daarnaast is de City2Connect collectie uitgebreid met een bollard serie. Op de beurs wordt een houten model en een (gecoat) stalen model gepresenteerd. Met deze nieuwe producten geeft de City2Connect serie nog meer mogelijkheden voor het flexibel inrichten van de openbare ruimte. Ook deze nieuwe producten zullen getoond worden in de stand.
 
Public Outdoor Creations
www.publicoutdoorcreations.nl
Stand 3.2.48