Modulaire buitenriolering

Artikel delen

DYKA Prefit is een vooruitstrevend concept voor de aanleg van buitenriolering. Dit sluit aan op het Industrieel Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen. Centraal staan dan ook het beperken van tijd, kosten en overlast bij de aanleg van buitenriolering. Dat doet DYKA met zowel producten, logistieke flexibiliteit en uitgebreide services. Centraal staan voorgemonteerde inlaten, maatwerk en compleet uitgewerkte legplannen.
 
Met DYKA Prefit vinden handelingen om het leidingtracé passend te maken niet langer op de bouwlocatie plaats. De assemblage van inlaten vindt plaats bij DYKA onder ideale omstandigheden. Zonder verstorende invloed van het weer of beperkende condities op de bouwlocatie. Zo worden fouten, tijdverlies en faalkosten voorkomen.
Het bedrijf biedt met Prefit een revolutionaire inlaat die voorgemonteerd op de buis wordt geleverd, mét KOMO keur. De perfecte passing, gepatenteerde klikverbinding en lagere inlaat beperken de kans op breukschade. De inlaten kunnen zelfs op korte afstand van elkaar geplaatst worden. Doordat de voorgemonteerde inlaat minder insteekt in de buis, verbetert de doorstroming in de rioolbuis. De inlaat is standaard voorzien van een innovatieve afgeronde beschermkap. Deze voorkomt (transport)schade, is makkelijk te verwijderen, herbruikbaar om de standpijp af te sluiten en is duidelijk herkenbaar door de rode kleur.
 
Modulaire oplossing
DYKA Service gaat samen met u op zoek naar de ideale combinatie van maatwerk en logistiek. Op basis van uw bestektekening berekent het bedrijf de ideale uitvoering van uw riolering en levert u een complete leidingen-, putten- en legstaat.
Door deze oplossing hebt u geen materiaalverlies, reductie van faalkosten en boekt u tijdwinst door het elimineren van onnodige handelingen. Ook is er minder overlast voor de omgeving, mede door de kortere tijd tot oplevering van uw project. Tot slot is sprake van een meer optimaal voorraadbeheer en heeft u uw ecologische voetafdruk in de hand.
 
DYKA, www.dyka.com