Nieuwe zeefinstallatie

Artikel delen

Wirtgen Nederland is dit jaar wederom aanwezig op de Recycling beurs te Gorinchem. De focus tijdens deze beurs ligt op de machines van Kleemann. Dit jaar brengt het bedrijf de nieuwe Mobiscreen EVO zeefinstallaties en de EVO 2 serie van brekers onder de aandacht.
 
Één van die nieuwe zeefinstallaties van Kleemann is de MS 703 EVO, die tevens als demo machine beschikbaar is. Net als de puinbrekers van de EVO-serie, biedt de MOBISCREEN EVO-serie goede transportkenmerken, flexibele toepassingsmogelijkheden en hoge prestaties. Kleemann breidt de EVO-serie uit met vier verschillende klassen zeefinstallaties: de tweedeks-zeven MS 702 EVO en MS 952 EVO, en de driedeks-zeven MS 703 EVO en MS 953 EVO. De tweedekkers hebben in het bovendek een zeefoppervlakte van 7 m² en de driedekkers 9,5 m². De MS 702/703 EVO bereikt een maximale output van 350 t/h en de MS 952/953 EVO tot 500 t/h.
Met deze zeefinstallaties legt Kleemann ook de nadruk op veiligheid en vergemakkelijkt het grote motorcompartiment het onderhoud en zijn andere serviceonderdelen gemakkelijk bereikbaar.
 
Wirtgen Nederland, www.wirtgen.nl
Vakbeurs Recycling: standnr. 176