Optimaal gebruik van uw materieel

Artikel delen

Dagelijks werkt u met groot materieel dat kostbaar is in aanschaf en in onderhoud. Het is voor u dus van groot belang dat uw materieel zo efficiënt en duurzaam mogelijk wordt ingezet om het hoogste rendement te behalen en zoveel mogelijk te besparen. De Transscope blackbox maakt dit alles op een eenvoudig manier mogelijk.
 
De Transscope blackbox biedt u realtime inzicht in de locatie van uw materieel. Daardoor kunt u efficiënt plannen en weet u zeker dat er niet teveel (onnodig) materieel ter plekke is. En bij een spoedklus of calamiteit weet u direct wie daar het dichtste bij in de buurt is en kunt daar snel op inspelen.
De Transscope blackbox stuurt u per e-mail, meldingen over benodigd onderhoud van een machine of andere signaleringen. Daardoor kan uw onderhoudsafdeling de reparatie of het onderhoud direct en zo efficiënt mogelijk inplannen. En u voorkomt schades en dure reparaties door te laat onderhoud van uw materieel.
 
Duurzaam gebruik
De Transscope blackbox levert op verschillende manieren een bijdrage aan duurzaam gebruik van uw materieel. Want door efficiënt plannen, worden minder overbodige kilometers gereden, kunt u met minder materieel meer bereiken, waardoor u onnodige aanschaf van nieuw materieel voorkomt. Bovendien blijken bestuurders, na installatie van de blackbox, verantwoorder met hun materieel om te gaan waardoor er minder schades zijn en materiaal dus ook langer meegaat. De Transscope Blackbox is geschikt voor toepassing op vrijwel al uw voertuigen en materieel.
 
Transscope Voertuigsystemen, www.transscope.nl