Kemp en Van Driel stappen in

Artikel delen

Het importeurschap van Bomag wegenbouwmachines gaat per 1 december 2017 over van RoAd Benelux naar de Reesink Construction Equipment (RCE), dat er op deze wijze een A-merk bij krijgt. Ook de meest bij het merk betrokken medewerkers gaan mee. Hiermee wordt de continuïteit van Bomag in Nederland gewaarborgd.

Verkoop, levering onderdelen en alle service en onderhoud vinden voortaan plaats vanuit de vijf vestigingen van de Kemp Groep en Hans van Driel in Nederland. Reesink-dochter De Bruycker doet hetzelfde in België, waar het overigens al 60 jaar Bomag distributeur is.
Stefan Karbach (Sales Manager Europe bij Bomag): “Wij zijn zeer verheugd met Royal Reesink als nieuwe partner. De professionele organisatie geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Daarnaast zijn wij blij dat dit hele traject in goed overleg is gegaan met RoAd, waarmee wij sinds 1994 een prima samenwerking hebben gehad. We zijn ervan overtuigd dat ons merk nu in Nederland en België optimaal vertegenwoordigd is.”

Kemp groep, https://kemp-groep.nl
Hans van Driel, https://hansvandriel.nl