Versalift autohoogwerkers voor de infra markt

Artikel delen

Versalift is gespecialiseerd in de bouw van autohoogwerkers voor de infra markt. Een wereld bekend merk, maar in Nederland nog een tikkeltje onbekend. HDW Nederland is de officiële dealer van Versalift in de BeNeLux.
 

Het ontstaan

Versalift is van origine Amerikaans, opgericht in 1965 in Texas. In 1977 ging Versalift internationaal en richtte een aparte fabriek voor de Europese markt op, in Denemarken.
Versalift staat sinds de opstart van het merk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat de gebruiker lagere onderhoudskosten en een hoge restwaarde geeft. Tegenwoordig worden er jaarlijks in Europa zo’n 1.000 machines gefabriceerd.
 

Soorten opbouw

Versalift onderscheidt drie verschillende soorten machines: Light, Medium en Heavy Duty. Deze autohoogwerkers zijn te monteren op een chassis-cabine, een bestelbus of een vrachtwagen. Waarbij Versalift er altijd voor zorgt dat er na de montage nog voldoende laadcapaciteit over blijft, zodat u als infra bedrijf altijd de nodige materialen mee kunt nemen. Als onderwagen kunt u kiezen uit de merken zoals Renault, Ford, Iveco, MAN en Mercedes-Benz. Elke machine is daarbij geïsoleerd tegen een wisselspanning van 1.000 Volt, en loopt naar wens op tot 500 KiloVolt.

Infra machines

De autohoogwerkers van Versalift kunnen geheel naar uw wens worden samengesteld.
Door deze flexibiliteit sluit er altijd een model aan op uw werkzaamheden.
Voorbeelden:

 1. Een bus ingericht met kasten en werkbank
 2. Een chassis met kastenopbouw met roldeuren
 3. Een deur van cabine naar laadruimte zodat men de werkbak via de achterdeur kan bereiken zonder de weg te hoeven te betreden
 4. Een autolaadkraan zodat u ook lantaarnpalen kunt vervoeren en plaatsen en nog vele andere mogelijkheden
 5. Een afstandsbediening op de sloten van de roldeuren
 6. Een lantaarnpaalsteunen
 7. Een lithium hybride aandrijving
 8. Werken zonder stempels
 9. Intercom van werkbak naar cabine
 10. Werkbak rotator
 11. Hijshaak aan werkbak

 
HDW
www.hdw.nl