Operatie Steenbreek ondertekent Manifest De Levende Tuin

Artikel delen

Operatie Steenbreek is sinds november aangesloten bij de beweging De Levende Tuin. Dat gebeurde met de ondertekening van het Manifest De Levende Tuin tijdens de kennis- en netwerkbijeenkomst van Operatie Steenbreek in Apeldoorn. Operatie Steenbreek wil iedereen in Nederland enthousiasmeren om de tuin te vergroenen. Dat doet zij samen met gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven. “We werken het liefst met zoveel mogelijk andere organisaties samen om onze actie te verbreden. Daarom roepen we de VHG-leden op om naar aanleiding van deze aansluiting actief te gaan ‘steenbreken’ om hiermee te werken aan de opgave van de klimaatadaptatie”, aldus voorzitter Wout Veldstra. “Samen kunnen we meerdere doelgroepen bereiken, want naast particulieren vormen bedrijven(terreinen) een belangrijke doelgroep. Graag maken we gebruik van de kennis en ervaring van de partners van De Levende Tuin.”