Netwerken en kennis vergaren

Artikel delen

In de afgelopen achttien jaar groeide Infra Relatiedagen uit tot het belangrijkste netwerkmoment voor de grond-, weg en waterbouwbranche. Maar de beurs is nog niet uitgegroeid en wordt, vooral op het gebied van branche- en productkennis, steeds rijker. De komende editie staan thema’s als duurzaamheid en circulair produceren in de spotlight.
 
Infra Relatiedagen is uitermate geschikt om te netwerken, maar er worden ook tal van mooie innovaties aan u gepresenteerd. Veilig werken krijgt eveneens alle aandacht. “Veiligheid moet niet alleen voorop staan, je moet elkaar ook durven aanspreken op onveilig gedrag”, volgens Rijkswegen Noord-Nederland. Als je regelmatig langs de weg werkt, dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Helmer Schwertzman is voorman bij KWS en vertelt hoe zij veiligheid voorop stellen: “Bij ons is de hoofdregel: als je denkt dat het niet veilig is, dan stop je. Je werkt veilig of je werkt niet.” Met de campagne Samen wegwerken vragen noordelijke wegbeheerders in samenwerking met brancheorganisaties in de wegenbouw aandacht voor de veiligheid bij werk langs de weg. Hierover wordt u bijgepraat op de vakbeurs.”
 
Samenwerking met Stichting IKN
Voor deze editie van Infra Relatiedagen is er een samenwerking aangegaan met Stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN). IKN is een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. Op de beursvloer is een apart ‘IKN Paviljoen’ ingericht, waar leden van IKN zich profileren en zijn er diverse leden die met een eigen stand deelnemen aan de vakbeurs. Daarnaast draagt Stichting IKN bij aan een aantal lezingen binnen hun vakgebied in het ‘kennistheater’ in Hal 6, dat voor de eerste keer aanwezig is op de Infra Relatiedagen.
 
Kennis opdoen en delen in de machinehal
Deze editie van Infra Relatiedagen is er een aparte hal ingericht als Machinehal. Hier staan de meeste machine- en materieelbedrijven.  De exposanten die hier aan deelnemen zijn herkenbaar aan een beeldmerk voor machines. Ook is er in de machinehal gelegenheid  om te netwerken met branchegenoten in het zogeheten ‘machinistencafé’. Dit jaar wordt voor de eerste keer een kennisarena ingericht. U kunt hier interactieve sessies bijwonen die onder meer relatie hebben met de thema’s  duurzaamheid en veiligheid. Zo zal BIA Group op  beursdag 2 en 3 lezingen verzorgen over intelligente machines.  Daarnaast gaat Volandis drie verschillende sessies beleggen, waarbij dag 3 in het teken staat van de DIA Innovation Award. Is uw bedrijf aantoonbaar actief op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Of faciliteert uw bedrijf veilig werken, plezier houden of vooruit kijken? Laat weten waarom en maak onderdeel uit van de Duurzame Inzetbaarheidsroute en maak kans op de DIA Innovation Award. Meer informatie over het kennisprogramma of de DIA Innovation Award: bezoek www.infrarelatiedagen.nl.
 
Vraag uw e-ticket vandaag nog aan
Kom naar de Infra Relatiedagen en bestel uw e-ticket via: evenementenhal.nl/infra-hb met de volgende registratiecode: 61800020110.  Voor meer informatie over de vakbeurs houdt de website www.infrarelatiedagen.nl in de gaten of volg de vakbeurs op Twitter en Facebook.
 
Bezoekersinfo
 
Openingstijden
Dinsdag 6 februari 2018                    13.00 – 21.00 uur
Woensdag 7 februari 2018                 13.00 – 21.00 uur
Donderdag 8 februari 2018               13.00 – 21.00 uur
 
Deze vakbeurs is interessant voor alle rijksoverheden, provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers, ontwerp- en adviesbureaus, ingenieursbureaus en overige aan de branche gerelateerde bedrijven.
Op vertoon van een entreekaart, aangeboden door de exposanten, kunt u de vakbeurs gratis bezoeken, gratis gebruik maken van een volledig verzorgde catering binnen Evenementenhal Hardenberg en gratis parkeren. Indien u geen entreebewijs heeft ontvangen, dan kunt u via www.evenementenhalgorinchem.nl gratis een entreebewijs aanvragen.   
 
Bezoekadres
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Tel: (0523) 28 98 98
Internet: www.infrarelatiedagen.nl