Bijeenkomst: UAV-GC: actuele ontwikkelingen

Artikel delen

UAV-GC contracten: het blijft een boeiend thema om over van gedachte te wisselen. De praktijk is weerbarstig. Partijen die met deze contracten werken weten dat. Infense advocaten organiseert tijdens de Infra Relatiedagen wederom een kennisbijeenkomst om kennis te delen en ervaringen met UAV-GC contracten uit te wisselen. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
 
Wanneer: woensdag 7 februari 2018, aanvang met lunch om 13.00 uur
Waar: Scheepbar en Vergaderzaal 1
 
UAV-GC
UAV-GC contracten worden steeds meer gesloten. Uitvoering geven aan een UAV-GC contract is iets wezenlijk anders dan het uitvoeren van een RAW-bestek. Dat geldt voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. De afgelopen jaren zijn de nodige ervaringen opgedaan. Daarover praten de advocaten van Infense advocaten graag met u door. Wie moet zorgdragen voor voldoende gegevens over de bodem? Kan een opdrachtgever verlangen dat alle inschrijvers in de aanbestedingsfase een bodemonderzoek komen uitvoeren? Welke omstandigheden kunnen als onvoorzien worden aangemerkt en geven een aanspraak op bijbetaling? En welke niet?
 
Uw ervaringen en actualiteit
Wij bieden u de mogelijkheid om uw ervaringen voorafgaand aan de Infra Relatiedagen met ons te delen. De meest spraakmakende voorbeelden nemen wij graag mee in de bijeenkomst. Vragen of casusposities kunt u op voorhand mailen naar info@infense.nl. Naar aanleiding daarvan nemen wij contact met u op om af te stemmen hoe het voorbeeld in de bijeenkomst mee te nemen.
Ook praten wij u bij over de actuele ontwikkelingen inzake de UAV-GC, mede op basis daarvan verschenen jurisprudentie. We houden het beknopt. In een tijdsbestek van één uur willen we de belangrijkste ontwikkelingen de revue laten passeren. Na de lezing wisselen wij graag nader van gedachten met u onder het genot van een hapje en drankje.
 
Aanmelden: www.infense.nl