Robuust en subtiel: Linge® formaat

Artikel delen

Stap af van de standaard met het Linge® formaat. Deze straatbaksteen maakt het straatbeeld uniek en eigenzinnig. De ruime afmetingen (ca. L 242 x B 60 of 80 mm) zijn perfect in verhouding en doen niets af aan het verband of de verwerking. Het Linge® formaat is de perfecte combinatie van robuust én subtiel en geeft de ruimte een bijzondere uitstraling.
 
De gemoedelijke en authentieke sfeer op Nederlandse pleinen en in winkelstraten. Het roept bij velen een geliefd beeld op waar de straatbaksteen niet in zal ontbreken. Al sinds de 14e eeuw is gebakken bestrating het podium van ons buitenleven. Ook voor toekomstige generaties zal het zijn dienst bewijzen als de meest milieuvriendelijke bestrating. Door de diversiteit in formaat, bewerking en kleurmogelijkheden van de straatbakstenen zijn de mogelijkheden onbeperkt.
Het Linge® formaat valt op door zijn ruime afmetingen: circa L 242 x B 60 of 80 mm. De Linge® is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Extra aandacht verdient de uitvoering die is voorzien van een verjonging. Deze geeft nog meer verwerkingsgemak en een minimale kans op afsplintering. Kortom, u krijgt strak en duurzaam straatwerk.
 
Groots in baksteen
Sinds 2017 hebben Bylandt en HUWA de handen ineengeslagen. Als onderdeel van Vandersanden is dit het grootste baksteenproducerende familiebedrijf in Europa: 600 medewerkers, negen productielocaties en meer dan 500 miljoen bakstenen per jaar. Vandersanden is al ruim 90 jaar een ondernemend familiebedrijf, gedreven door innovatie, eerlijkheid, vertrouwen en respect. Wij ontmoeten u graag op de Infra Relatiedagen Hardenberg.
 
Vandersanden B.V. / Bylandt
www.vandersandengroup.com
Standnr. 512