Motorolie voor lichte bedrijfswagens

Artikel delen

Samen met ExxonMobil introduceert Den Hartog een serie high performance motoroliën, speciaal ontwikkeld voor lichte bedrijfswagens: Mobil Delvac City Logistics 5W30 en Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W40. ExxonMobil is daarmee de eerste die speciaal voor deze markt een productserie ontwikkeld heeft.
 
De nieuwe producten maken het voor u mogelijk om:

  1. Onderhoudsintervallen voor uw wagenpark te vergroten.
  2. De motor van uw lichte bedrijfswagen beter te beschermen.
  3. Brandstof te besparen, zelfs in het drukke stadsverkeer.

Deze nieuwe producten zijn goedgekeurd door grote fabrikanten van de LCV’s (lichte commerciële voertuigen), zoals Peugeot, Citroen, Iveco, Volkswagen, Ford en Mercedes-Benz.
De Mobil Delvac City Logistics 5W30 producten (P, V, F, M) zijn vol synthetische motoroliën, speciaal ontwikkeld voor rijden in de stad. De Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W40 is een semisynthetische motorolie voor de oudere lichte bedrijfswagens.
Richard Grist, European Commercial Vehicles Marketing Manager bij ExxonMobil Fuels and Lubricants zegt over deze producten het volgende: “Wij zijn blij om deze speciaal voor de lichte bedrijfswagens ontwikkelde productserie te lanceren. Dit is de eerste uitgebreide en speciaal hiervoor ontwikkelde productserie op de Europese markt en zorgt ervoor dat wij het juiste product kunnen leveren aan deze groeiende marktsector. Wanneer u overstapt op onze Mobil Delvac productserie, bent u verzekerd van onze uitgebreide ervaring in deze sector. Uw motor is goed beschermd, zelfs bij de vele starts-stops waaraan uw bedrijfswagens worden blootgesteld.”
 
Den Hartog B.V., www.denhartogbv.com